Hemelwaterafvoer

Het is van groot belang dat u de staat van uw hemelwaterafvoer goed in de gaten houdt.

Hemelwaterafvoeren zijn cruciaal

De regenwaterafvoer geeft uw woning een ‘smoel’, maar heeft ondertussen ook een heel praktische functie. Het is daarom van belang om de regenpijp of hemelwaterafvoer goed te (laten) onderhouden. Is hij aan vervanging toe? Wacht daar niet te lang mee om problemen zoals lekkage te voorkomen.

Het kan in Nederland behoorlijk regenen, er komt dan veel water naar beneden. De hemelwaterafvoer voert dat op de juiste manier af, mits die nog goed van kwaliteit is. We kunnen uw hemelwaterafvoer inspecteren en u adviseren over een renovatie of het vervangen daarvan. Ervaart u problemen met de regenpijp of regenwaterafvoer? We vervangen systemen van PVC, zink, koper en staal en zijn daarmee uw specialist in Rotterdam en omgeving.

Direct persoonlijk advies? mail ons vrijblijvend!

Laat hem door ons gratis inspecteren

Het is van groot belang dat u de staat van uw hemelwaterafvoer goed in de gaten houdt. Met voldoende afvoercapaciteit, kunt u ernstige problemen aan uw dak voorkomen. Het is wel van belang dat het goed functioneert. Laat daarom ook periodiek een professioneel dakdekkersbedrijf komen voor onderhoud en inspectie. 

Scroll naar boven