Dakrenovatie

Met onze daken kunt u de aankomende 25 jaar er weer tegen op!

Wanneer renoveren ?

Is uw huis of bedrijfspand toe aan een dakrenovatie? Wacht dan niet langer en schakel de vakmensen van Endeko dak in. Zodra een dak mankementen begint te vertonen, is het namelijk van groot belang direct in te grijpen.

Of het nu om een kleine, beginnende lekkage gaat, of er wat platen los beginnen te laten: een dakrenovatie zorgt ervoor dat uw dak straks weer voor jaren mee kan en dat u er geen omkijken meer naar heeft. Om die zekerheid te tonen, geven wij u maar liefst tien jaar garantie op een waterdicht dak. Meer weten? Neem contact op met onderstaande gegevens!

Gratis dakinspectie aanvragen

We doen meer dan alleen een dakrenovatie

De vakmensen van Endeko dak realiseren graag een dakrenovatie op uw huis of bedrijfspand. Wij zijn immers dé expert als het gaat om bitumineuze dakbedekking. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen elk huis of bedrijfspand voorzien van een complete dakrenovatie. Het maakt niet uit of u een nieuwbouwhuis heeft of dat u de eigenaar bent van een oude boerderij: bij Endeko dak zijn we in staat om elk dak te renoveren en netjes af te werken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakrenovatie? Lees dan snel verder! Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onderstaande gegevens! 

Scroll naar boven