Daklekkage

Kleine lekkages zijn niet snel zichtbaar en dat kan wel vaak lang duren voor ze echt zichtbaar zijn

Talloze oorzaken

Platte daken lopen het grootste risico op daklekkage vanwege verschillende factoren. Een van de belangrijkste redenen is het aantal naden op een plat dak. Bij lage temperaturen krimpen zowel de dakbedekking als de dakconstructie, terwijl het materiaal uitzet bij warm weer. Dit leidt tot kleine scheurtjes op de naden van platte daken.

Een daklekkage is nog niet alles

Als u een daklekkage laat behandelen door de vakmensen van Endekodak dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Zo werken wij met de nieuwste en beste bitumineuze dakbedekking. Dit is hét perfecte materiaal voor een plat dak. Het is zeer sterk, flexibel, UV-bestendig en waterdicht. Lekt uw dak, maar wilt u de daklekkage niet alleen verhelpen met een reparatie? Dan kunt u overwegen om een volledige dakrenovatie door ons te laten doen. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

Wij verhelpen graag uw daklekkage

Heeft uw huis of bedrijfspand in Zuidholland daklekkage? Is uw pand toe aan dakrenovatie? Wacht niet langer! Als het om lekkage gaat moet uw dak zo snel mogelijk waterdicht worden gemaakt. Wacht daarom niet langer en schakel nu de vakmensen van Endekodak in. Bij ons bent u verzekerd van goede kwaliteit, klantvriendelijke medewerkers en ervaren specialisten. Wij komen uw dak ook graag eerst geheel vrijblijvend inspecteren als u dat wenst. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dat kan! U kunt hier op deze website uw contactgegevens invullen op het contactformulier. Wij laten dan zo spoedig mogelijk iets van ons horen. Mailen kan natuurlijk ook. Dit kunt u doen naar  info@endeko.nl Endekodak hoopt u snel van dienst te zijn voor uw huis of bedrijfspand in Zuid-Holland daklekkage heeft!

Scroll naar boven